5 Minuten Make-up | Challenge

Oke, dit ging zo fout! 😛 De tijd ging veel sneller dan verwacht en ik  heb bijna niets gedaan, ik denk dat ik volgende keer het gewoon anders ga aanpakken. Sowieso minder producten en een simpelere look, anyway! Ik vond het super tof om te doen! 😀 Willen jullie dit nog eens zien? Maar dan met een basis look of met 10 minuten misschien?

Die zijn de producten die ik in totaal gebruikt heb. Maar op de video zijn het alleen nummer 1, 2, 3, 4, 6 en 7 geworden

 1. Catrice – Prime and fine, nude glow primer
 2. Catrice – Camouflage cream
 3. Hema – BB Cream Foundation
 4. Maybeline – Brow stick
 5. Catrice – Nude Illusion Loose Powder
 6. NYX – Ultimate Shadow Palette
 7. NYC – Show Time Mascara
 8. Sleek – Blush Palette
 9. Mellow – Oogschaduw
 10. Catrice – Liquid iner
 11. Catrice – Kohl Kajal oogpotlood
 12. Maybeline – Matte Me Liquid lipstick

 

Geef een reactie