6 x Adventskalender van 2016

Dag lieve lezers! 

Kerst is zonder twijfel één van mijn favorieten feesten; gezellig samen zijn, lekker eten en cadeautjes 😀 Maar nog fijner dan dat, is aftellen naar deze dagen. En omdat nog leuker te maken, zijn er de welbekende ‘adventskalenders’. Je vindt ze overal, in alle kleuren en vormen. En hoe erg dat het ook misschien klinkt, had ik nooit zo’n kalender gekocht. Dit jaar heb ik er werk van gemaakt en na een paar uren ‘research’ werk, heb ik een aantal mooie en vooral betaalbare kalenders gevonden!

Dit kalender is qua uiterlijk de simpelste van alle 4, en ziet er niet zo kerst-achtig uit. Maar het is eentje waarop ik niet kan wachten op het te openen. Een adventskalender met nagellakjes in verschillende inspirerende tinten en prachtige glitter. Elke dag een nieuwe nagellakkleur, een ideaal cadeau. Op de achterkant staat er geen info van de kleuren die erin zitten, dus ik heb even gekeken en het zit vol met kleuren die heel goed kunnen gebruikt worden tijdens deze feestdagen.

Dit kalender is van de H&M, het kost €39,99 en je kunt het HIER bestellen.

adventskalender

L’occitane is een onbekende merk voor mij en daarom is dit de ideale manier om het te leren kennen! Dit kalender zit al meer in de kerstsfeer, het zit vol met verzorgende producten, douche gel, body lotion, shampoo, hand creme… Het zijn allemaal testertjes en dit is prefect voor nieuwe merken, omdat je op zo’n manier veel producten in ene keer kan uit te testen.

Je kan de kalender HIER bestellen voor €45,00

img_4930

img_4931

img_4938

Zie dat er niet leuk uit?! Een reuze cadeautje die je meteen wil openen 😀 Een exclusieve adventskalender gevuld met 24 luxe Rituals producten voor elke dag een nieuwe verrassing. Koester met deze adventskalender het dagelijkse ritueel van een momentje voor jezelf. Dit kalender kon je op de site reserveren, maar dit zijn heel snel uitverkocht geweest. Ik heb de mijne op Bol.com nog kunnen bestellen maar als ik dit post schrijf, is dit helaas ook al uitverkocht…. In sommige winkels kan je dit nog kopen, dus moest je de kans hebben, zeker doen!

adventskalender

adventskalender

Jk

Hier ben ik het meest benieuwd naar, Benefit is een merk die ik al langer wou uit proberen, maar eerlijk, het is soms aan de dure kant. Daarom was dit de perfect moment om de 12 bestsellers van dit merk eens te testen! Benefit levert jammer genoeg niet naar België maar via de site van DOUGLAS heb ik het toch kunnen bestellen. Voor €49,00 heb je 12 mooie make-up producten die je colletie dat tikkeltje extra geven 😉

adventskalender

adventskalender

img_4862-min

 

Niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen zijn hele leuke kalenders. We hebbenvoor ons meid 2 gekocht. De ene is van frozen, dit komt van de action en is de typische kalender die vol chocolade zit. En de andere is van LEGO friends, als absolute fan, moest ze dit zeker hebben!

img_4926

img_4921

img_4925

 

1,2,3 en het is Kerstmis! Wij beginnen met aftellen! Kerst komt er bijna aan, maar nog een beetje geduld…  Dan laat ik jullie zien wat er allemaal inzit! Hebben jullie ook al een adventskalender klaar staan?

Liefs, Kathy

Geef een reactie