CLARINS Instant Light Lip Comfort Oil

De Instant Light Lip Comfort Oil van Clarins kwam als geroepen deze winter. Ik heb dan altijd last van droge en schrale lippen en kan ik zeker wat voeding gebruiken! Clarins is een merk die bekend staat om de heerlijke verzorgende oliën voor het lichaam en gezicht. Deze technologie hebben ze ook in dit lipproduct gestopt voor gevoede, gehydrateerde en mooie lippen.

juist-kathy

“Naast hazelnootolie, een ingrediënt dat ook in alle gezichts- en lichaamsoliën van Clarins zit vanwege zijn voedende eigenschappen, bevat de Instant Light Lip Comfort Oil van Clarins tevens biologische jojobaolie en pruim-extract.”

De applicator is breder dan  een normale lipgloss en brengt in één keer voldoende product aan voor beide lippen. Waardoor je heel lang ermee doet omdat je telkens maar weinig product nodig hebt. Het ruikt (en smaakt) zoetig.

juist-kathy

Ik heb de kleur 07 honey glam. Het is transparant met goud glitters, waardoor er een klein subtiele warme kleur aan de lippen geeft. Het voedt mijn lippen goed en dat gevoel houdt een tijd aan. Na enkele dagen gebruik merkte ik al verschil in hoe mijn lippen eruit zagen en aanvoelden.

Dit product is niet zo plakkerig maar ik hou in het algemeen niet van de structuur van een lipgloss. Daarom vind ik het vooral fijn om ’s avonds voor het slapen te gebruiken. Maar ook make-up loze dagen gebruikt ik het ook, om dan een extra ‘touch’ aan mijn lippen te geven.

juist-kathy

Deze lip comfort oils van Clarins zijn verkrijgbaar voor €24,43 (7ml) in verschillende kleuren. Alleen ben ik niet zeker oma jullie deze kleur ook kunnen aankopen. Omdat Ik deze lip olie ontdekt heb via de Adventskalender van Clarins die ik in december kocht bij Douglas.nl

Zou je deze voedende gloss in olievorm voor de lippen ook willen proberen?

Deze post bevat artikelen die ik zelf heb aangekocht 

Geef een reactie