Denksport voor kids! | Eerste Indruk + WINACTIE

Ik denk dat iedereen Denksport wel kent. De puzzelboeken die overal meegaan, zeker op vakantie als je veel vrije momenten heb! (in de auto, in de vliegtuig, aan het zwembad, bij de oma, op de camping…) Iedereen heeft wel zo een puzzel gemaakt. Puzzelen hoeft niet alleen maar voor volwassenen te zijn en dat blijkt wel uit de populariteit van Denksport Junior! Op een speelse manier geef je kinderen met puzzels een leuke vrijetijdsbesteding, maar help je hen indirect ook hun woordenschat en denkvermogen te vergroten.

Afgelopen maand heeft Denksport haar gehele Junior collectie gerestyled. Hierdoor is een eigentijdse, speelse, frisse look ontstaan die kinderen aanspreekt. Binnen deze collectie zijn 2 titels speciaal voor Meiden! Een kleurblok voor meiden; Mijn Modefabriek en het nieuwe Puzzelblok voor meiden.

denksport

KLEURBOEK VOOR MEIDEN: MIJN MODEFABRIEK

Een lekker dik kleur- en doeblok waarin meiden hun eigen modetrends kunnen creëren. Van sport outfit tot de ideale schoenenkast en die prachtige galajurk, alle gelegenheden komt aan bod in dit dikke kleurblok. De pagina’s hebben een perforatie, waardoor je ze handig uit kunt nemen. Dit blok is het leukste voor meiden vanaf ongeveer 6 jaar.

PUZZELBOEK VOOR MEIDEN (8-12 JAAR)

Een blok vol modepuzzels! Alle favoriete puzzels zijn terug te vinden in dit blok, zoals; woordzoeker, doolhoven, kleur- en tekenopgaven. Uniek aan dit blok is dat de sudoku’s opgelost kunnen worden aan de hand van stickers!

Beide boeken zijn verkrijgbaar bij de winkels en de Denksport webshop voor €4,95 en €4,75 per stuk. Maar we mogen 3 boeken verloten onder onze volgers! Wat moet je ervoor doen?

1. Abonneer op mijn Youtube kanaal
2. Geef een vind ik leuk aan de video hieronder
3. Laat een reactie achter (in de video) met welke boek je zou willen winnen
4. Je mag zoveel reactie achterlaten als je maar wilt!

De winactie zal gedurende twee weken (t/m woensdag 27/9) lopen en is open voor zowel Belgische als Nederlandse deelnemers.

Alyson heeft beide boeken uitgebreid getest in de video hieronder, dus zeker kijken! 😉

Geef een reactie