Gelukkige verjaardag prinses!

8 jaar geleden begon dit spannend/angstig/mooi verhaal! Onwetende van alles wat nog moest komen en vooral of ik het goed ging van af brengen… Acht maanden heb ik vol zenuwen op je gewacht. En als de dag aangekomen was, waarin ik je in mijn armen eindelijk kon vast houden, wist ik dat liefde op eerst gezicht wel bestaat!

Je was zo klein, fragiel en vol angst omdat je niet wist wat er toen gebeurde. Je nam mijn vinger vast en terwijl de tranen op mijn wangen rolden, keek je mij aan en de wereld stond even stil… Er ging niets anders door mijn hoofd dan “wat ben je prachtig!”

In het begin was het geen gemakkelijke taak, alles was nieuw voor mij en ik was ZO bang dat ik geen goeie moeder ging zijn. Maar met tijd en veel slapeloze nachten, zijn we erdoor geraakt. Ik heb soms moeilijke momenten gehad en toen zonder te beseffen keek je naar mij, je lachte, gaf me een knuffel en ook al ben je nog klein, gaf je me de moed om verder te gaan omdat ik wist, alles komt goed…

Ik kijk er naar uit om nog vele jaren jouw verjaardag te kunnen vieren, dat ik je verjaardagsstoel mag versieren, je wakker maken met een happy birthday liedje, samen iets bakken voor in de klas, je verwennen op je speciaal dag…

Want ook al ben je zo groot, voor mij blijft je voor altijd mijn kleine prinses. Gelukkige verjaardag pequeña! ? ?

Geef een reactie