VLOG | New Years Eve ?

Gelukkig nieuwjaar!!!! Ik hoop op veel geluk, liefde en gezondheid voor jullie, want als je dat al hebt stap je al heel ver 😉 We konden geen betere manier wensen om het nieuw jaar te beginnen dan met zo’n gezelschap, we hebben een dikke feestje van gemaakt 😀

Ik ben heel dankbaar voor wat het afgelopen jaar is gebeurd. We hebben een mooie huis gekocht die ondertussen al flink gerenoveerd is, met gezondheid, familie, vrienden en werk gaat het gelukkig goed, onze vlogs worden goed bekeken, mijn blog is flink aan groeien.

In andere woorden was 2016 een heel goed jaar voor ons, maar 2017 belooft nog beter te worden! Er komen heel veel nieuwe uitdagingen aan en vooral nog leukere artikelen/video’s voor mijn blog! Dus ik heb heel veel zin in! Alvast dankjewel voor all jullie steun!

Liefs, Kathy 

Geef een reactie