Februari | Opgemaakt

De tweede maand van het jaar is al weer voorbij! En daar hoort een nieuwe rubriek bij (ouh dat rijmt 😀 ) Op het einde van de maand, komt er een post online over de producten die ik in die maand heb opgemaakt. Kijk je al gauw mee naar wat ik allemaal heb opgebruikt in februari?

Deze fond de teint van Yves Rocher, bevat een hele fijne structuur die een zacht, lichte dekking geeft. Heb je zin in een ‘no make-up’ dag? Dan is deze fond de teint ideaal! Het belooft om 14u lang voldoende dekking te geven, maar jammer genoeg in de realiteit is het anders. Het bestaat in 16 kleuren, dus keuze genoeg! Neem wel best, een lichtere kleur dan normaal, want het kan nog donker uitvallen. OPNIEUW KOPEN? ZEKER! Er zit al een nieuwe flesje in mijn schuif

RainPharma is een merk gemaakt in België. Zowel de productie als de ontwikkeling van de producten gebeurt hier. Deze douchegel heeft een frisse citrusachtige geur met oliën van mandarijn, citroen en sinaasappel. Heerlijke geur die ook met weinig product veel schuimt!

De body lotion heeft een zachte kruidachtige geur met oliën van lavendel, pompelmoes en sandelhout. Eerlijk gezegd is deze geur niet echt mijn smaak. De geur van sandelhout komt te veel naar voor, ik houd daar persoonlijk niet zo van. Het is wel een heel hydraterend body lotion, ideaal in deze koude dagen! OPNIEUW KOPEN? JA. ik wil zeker meer producten van dit merk uitproberen

Wie dit shampoo niet kent, komt er toch van een andere planeet, denk ik 😛 Mijn vriend heeft het uitgeprobeerd maar hij was er geen voorstander van. Het was iets te sterk voor zijn hoofdhuid. Ondanks het heerlijke geur en de zachte structuur, werd hij er niet vrolijk van. OPNIEUW KOPEN? NEE

Doordat ik veel,  dik en droog haar heb, heb ik regelmatig last van gespleten punten. Deze shampoo is zonder twijfel mijn redder in nood! De combinatie van kokosnoot olie en keratine, voedt mijn haar en maak het zacht! En het geur achteraf is gewoon zalig! OPNIEUW KOPEN? ABSOLUUT! 

Dochterlief heeft helaas ook last van een hele droge huid en tijdens de winter is het natuurlijk nog erger. Deze bodylotion van Nivea heeft een dikke, romige structuur. Het voedt de huid en kan ook aangebracht worden op het gezicht,  iets dat vaak wordt vergeten. Door zijn verpakking is het gemakkelijker voor kinderen om het zelf te openen. Ons dochtertje voelde zich al groot omdat ze ook ‘dagcrème’ mocht gebruiken 🙂 OPNIEUW KOPEN? NEE. Helaas ook door zijn verpakking, kwam er lucht in en werd de crème na verloop van tijd hard/droog waardoor we het niet allemaal hebben opgebruikt

Een zalige, schuimende reiniger die zachtjes de onzuiverheden verwijdert. Bij aanraking met water, vormt hij meteen een zacht, crèmeachtig schuim dat mij huid een gehydrateerd en zacht gevoel geeft. Plus het geef mij geen trekkerige gevoel achteraf! Je hebt ook maar heel weinig product nodig om de gewenste effect te creëren (nl. veel schuimt). OPNIEUW KOPEN? JA. Het is misschien een beetje prijzig maar het is zijn geld waard!

Een van de leukste dingen aan de Deautybox (benieuwd naar deze box? verwacht vrijdag een review hiervan 😉 ) is dat je veel testers bij krijgt. Maar die van parfum, blijven meestal in mijn schuif liggen. Omdat de mijne bijna op is en ik wil eens een andere uitproberen. Ik heb daarom besloten om deze testers eindelijk eens te gebruiken! Zo een tester gaat ongeveer een week mee, dus kan ik elke week eentje gebruiken en beslissen of het wel werkt voor mij of niet.

Deze parfum is zoet, houtachtig en ruikt naar witte bloemen. Het is iets meer voor avond maar je kunt het zeker ook overdag dragen. Omdat het zo een intense, diepe geur bevat, is het eerder voor in de herfst/winter gericht. Dat is momenteel een toppertje! KOPEN? JA!

Ik heb deze maand niet zoveel opgebruikt, maar er zijn een aantal producten die bijna op zijn (1 dag of 3) Dus die hou ik wel voor volgende maand bij. Verwacht dan eind maart een langere review 😛

Liefs, Kathy

 

Geef een reactie