LOVEA l’argile verte – Zuiverende Gezichtsmasker | Review

Ik hou echt van gezichtsmaskers, ze geven je huid een boots en dat zacht, clean gevoel achteraf is gewoon zalig! Ik heb een droge/gevoelige huid, dus is het moeilijk om een masker te vinden die achteraf geen ‘trekkerig gevoel’ geef…

Lovea is een natuurlijk en biologisch merk, die niet op dieren test! En het is goedkoop ook. Dit masker heb ik voor zo’n €3.50 bij DI gekocht. Voor zo’n prijs, kon ik het niet laten!

Lovea

Dit is de verpakking, het bevat 75ml. Hier kun je een hele tijd mee! 😉

Lovea

De producten van Lovea bevatten uitsluitend natuurlijke, minerale filters en verzorgende ingrediënten. Het masker bevat geen parabenen, siliconen, kleurstoffen en synthetische parfums.

Lovea

Ik vind het altijd fijn als een masker in een tube zit. Het is gemakkelijker om aan te brengen en ook hygiënischer!

Loeva

Het is een zuiverende gezichtsmasker met groene leem. Het eerste ingrediënt is klei en dat ruikt je meteen als je de tube opendoet.

JK

Dit masker is voor een vettige huid, iets wat ik totaal niet heb. Mijn huid is droog en gevoelig! Maar soms kan vooral mijn T-zone heel vettig zijn! Na het aanbrengen, pikte op bepaalde plaatsen (mijn kaak – gevoeligste plaats) maar na een minuut of 2 niet meer.

JK 2

Na een paar minuutjes begon het te drogen, vooral op de T-zone. Het is niet de bedoeling dat je het masker volledig laat uitdrogen, dus na ongeveer 5 minuten, was je die af met lauw water. Ik bracht nadien mijn gewone dagelijks verzorging aan.

Resultaat?

Ondanks mijn gevoelige huid, had ik geen trekkerig gevoel achteraf, integendeel mijn huid voelde schoon en zacht aan. Toch zou ik het niet aanraden voor een heel droge huid. Koop dan best het ‘Lovea l’argile rose masker’, dit is specifiek voor een gevoelige huid! Dat heb ik trouwens ondertussen ook al gekocht! 😉

Ik ben helemaal tevreden van dit merk! Het doet wat belooft, het is ecologisch verantwoord, niet duur en je kunt het heel wat maskers uithalen. Omdat het toch te hard was voor mijn type huid, besloot mijn vriend dit te blijven gebruiken. Hij heeft wel een vettige huid! Zijn neus en voorhoofd, voelde achteraf héél zacht aan en dat gevoel hield een paar dagen aan! Hij is ook heel tevreden over het resultaat.

JK 3

Hebben jullie nog ervaring met dit merk?

Liefs, Kathy

Geef een reactie