RAINPHARMA – Douchegel & Body lotion | Review

Rainpharma was een onbekende merk voor mij, ik heb ze leren kennen via de Deautybox. Ondertussen heb ik het al een aantal keren mogen ontvangen. Lees je mee wat ik ervan vond?

RainPharma is gemaakt in België. Zowel de productie als de ontwikkeling van de producten gebeurt hier. Dat alleen is een reden om ze uit te proberen, toch?! Ik vind het een heel mooi verpakking, zwart en mat en daardoor heel strak!

IMG_1967

Een tube is altijd handig voor onder de douche, geen gedoe om te openen 😉

IMG_1962

Wat zegt RAINPHARA zelf over deze douchegel?

“De Shower Gel is een aromatherapeutische douchegel zonder chemische schuimmakers en schuimt toch meer dan voldoende.  Aangezien je elke dag onder de douche staat, doe je je huid een groot plezier met dit niet agressieve schuim. Ook de natuur is blij, want deze douchegel vormt geen enkel gevaar voor het milieu.”

IMG_1963

Dit product is volledig plantaardig. Het is vrij van irriterende bewaarmiddelen, synthetische geur- en kleurstoffen en bevat geen dierlijke ingrediënten. En ook dierproefvrij!

IMG_1970

Het is beschikbaar in 3 natuurlijke geuren, afkomstig van echte bloemen, planten, bomen en kruiden.

Ik heb de “A Zest Of Happiness” uitgetest. Het is een frisse citrusachtige geur met oa. essentiële oliën van mandarijn, citroen en sinaasappel. Heerlijke geur die ook met weinig product veel schuimt!

IMG_1961

Wat zegt RAINPHARA zelf over deze body lotion?

“De Body Lotion is een verzorgende plantaardige aromatherapeutische lichaamsmelk voor het lichaam. Deze Body Lotion bevat een zorgvuldige mix van natuurlijke oliën die je huid diep voeden en de natuurlijke balans herstellen. Dankzij de aangename lichte textuur smeert deze lichaamsmelk makkelijk uit en laat ze je huid erg prettig voelen zonder te kleven.”

IMG_1960

Dit product zoals de douchegel is ook volledig plantaardig. Het is vrij van irriterende bewaarmiddelen, synthetische geur- en kleurstoffen en bevat geen dierlijke ingrediënten.IMG_1975

De Body Lotion is ook beschikbaar in 3 natuurlijke geuren.

Ik heb de “Calming Botanical Touch” uitgetest. Het is en zachte kruidenachtige geur met oa. essentiële oliën van lavendel, pompelmoes en sandelhout.

Eerlijk gezegd is deze geur niet echt mijn smaak. De geur van sandelhout komt te veel naar voor. Ik houd daar niet zo van. Hoe dan ook een heel hydraterend body lotion, die mijn heel droge huid hoe kan gebruiken in deze koude dagen!

Deze verpakkingen bevatten 100 ml omdat het voor te testen zijn.

Maar de echte verpakkingen bevatten 400 ml en hebben een kostprijs van €24.95 voor de body lotion en €18.95 voor de douchegel

Opnieuw kopen?

JA! Ik ga zeker nog meer producten van deze merk aanschaffen. Ze hebben voldoende variatie en er is voor iedereen wat wilds!

Ben je vertrouwd met deze merk?

Liefs, Kathy


Geef een reactie