SHISEIDO – Extra Cream Cleansing Foam | Review

Dankzij de Deautybox heb ik al veel leuke merken leren kennen. Één waarvan ik verliefd op geworden ben, is Shiseido. Ik heb deze Cleansing Foam al 2 keer mogen ontvangen in mijn box! 😀 En heb hem daarom al grondig kunnen testen! Lees je mee wat ik ervan vond?

Mooie en strakke verpakking. De accenten in goud, geven deze reiniger een luxe gevoel.IMG_2273

Wat zegt SHISEIDO zelf over deze reiniger?

“Een rijke, schuimende reiniger die zachtjes de onzuiverheden en overtollige oppervlaktecellen verwijdert die veroudering kunnen veroorzaken, zonder de essentiële hydratatie van de huid aan te tasten. Hij vormt meteen een zacht, crèmeachtig schuim dat de huid een gehydrateerd en zacht gevoel geeft. De formule heeft een ontspannende geur voor een comfortabel en rustig gevoel.”IMG_2269

“Samengesteld met korrels die Bio-Hyaluronic Acid bevatten, een vochtvasthoudend complex van Shiseido dat de huid fris en gehydrateerd houdt.”

IMG_2275

Ondanks dat deze tube maar een tester is (30 ml) deed ik toch aardig wat tijd mee! Je hebt maar heel weinig product nodig om de gewenste effect te creëren (nl. lekker veel schuim) De echte verpakking bevat 125 ml en heeft een kostprijs van €45.95IMG_2282

  • Door de kleine korreltjes die erin zitten, werkt deze reiniger ook als een soort ‘zachte scrub’ waardoor onzuiverheden verdwijnen
  • De romige structuur hydrateert mijn droge huid
  • Geen trekkerige gevoel achteraf!
  • Kleine hoeveelheid nodig
  • Mijn huid voelt zacht en gevoed aan

Opnieuw kopen? JA! Ik ga zeker nog meer producten van deze merk aanschaffen. Het is misschien een beetje prijzig maar et is zijn geld waard! 😉

Heb je al ervaring met deze merk?

Liefs, Kathy

 

Geef een reactie