SVR Provégol Gel Surgras | Review

Al bijna een jaar ben ik trouwe fan van de Deauty box ( weet je niet wat dat is? Klik op de link voor een uitgebreide review daarover 😉 ) Ik heb daardoor al super merken ontdekt waarvan ik heel tevreden over ben 🙂

SVR provegol (2)

Vandaag de “SVR progevol Zachte Cleansing Gel” Deze productlijn (PORGEVOL) van de merk SVR is gemaakt voor de dagelijkse hygiëne van het gezicht en lichaam. Het is een zachte verzorging zelfs voor de meeste gevoelige huid!SVR provegol (3)

Hier is de verpakking het bevat 100 ml. Dit is natuurlijk een testertje, Maar als je het zoals mij alleen als gezichtsreiniger gebruikt, doe je een hele tijd mee, geloof mij maar!SVR provegol (5)

De ingrediënten lijst en wat deze product belooft “Reinigt en onderhoudt de natuurlijke hydro-balans van de huid zonder deze uit te drogen. Verzacht en kalmeert de huid, respecteert de intieme zones en kan gebruikt worden als shampoo.”

Ja, je leest het goed! Deze gel kunt je zowel voor gezicht, lichaam als haar gebruiken! Handig toch? 😉SVR provegol (4)

Ik vind het altijd fijn als een reiniger zo’n een dop heeft. Het is gemakkelijker om aan te brengen en ook hygiënischer!SVR provegol (1)

“Breng aan op een vochtige huid, schuim op en spoel goed af.”

Resultaat?

  • Het heeft een dikke gel-achtig structuur die met weinig water heel veel schuimt. En waardoor je niet veel product nodig hebt om dit effect te creëren
  • Het heft een heel aangename, “clean” geur. En het gezicht voelt heel zacht achteraf zonder dat trekkerig gevoel die mensen met een droge huid wel eens kennen.
  • Het hydrateert mijn huid zonder het vettig te maken
  • Na ruim 2 maanden dit product te hebben gebruikt,lijkt mijn huid een tintje witter.
  • Deze product zat in een van mijn Deauty boxen maar als je dezelfde verpakking wilt kopen, is de prijs €6.80 Wat niet veel is, als je weet wat dit product voor je huid doet!

Kopen? JA! Ik zou het absoluut zelf kopen. Het lijkt mij een ideale oplossing voor mijn hele droge huid!

Heb je zelf al een product van deze merk gebruikt? Of al ervaringen met de Deautybox?

Geef een reactie