YVES ROCHER: Hydra Végétal Gezichtscreme | Review

Een hydraterende crème, iets wat niet mag ontbreken in mijn dagelijkse routine! Al meer dan een jaar ben ik trouwe fan van deze Yves Rocher gezichtscrème. Benieuw naar mijn menig?

Hydra creme yves Rocher (5)Wat zegt YVES ROCHER zelf over deze gezichtscrème?

– Een comfortabele textuur die het hele jaar door gebruikt kan worden
– Hydrateert de huid intensief en langdurig tot wel 24 uur
– Met UVB bescherming speciaal voor de normale tot gemengde huid
– Voor een zichtbaar frisse, stralende huid

Hydra creme yves Rocher (6)De formule is onder dermatologisch en oogheelkundig toezicht getest. Bevat geen parabenen, minerale olie of kleurstof

Hydra creme yves Rocher (4)De crème is bedoeld voor een normale tot gemengde huid en heeft een hele fijne zalf-achtige structuur die het hele jaar door gebruikt kan worden. Het product zit in een mooie grote glazen pot, dat oogt heel chic maar is niet heel erg hygiënisch, je moet er dus goed voor zorgen dat je handen/vingers schoon zijn voordat je de crème opbrengt.

Hydra creme yves Rocher (7)

Hydra creme yves Rocher (8)Ik vind deze dagcrème ontzettend fijn. Zoals je kan zien, de zalf-achtige structuur zorgt ervoor dat de crème goed wordt verdeeld en ik heb het gevoel dat de crème mijn huid echt voedt.

Er zit ook een SPF 25, handig! 🙂 Het is niet omdat geen 30° is dat je je gezicht/lichaam niet tegen de zon moet beschermen 😉 en dat wordt jammer genoeg heel vaak vergeten tijdens de winter

Deze pot bevat 50 ml en heeft een kostprijs van €10.90 maar op site zijn er altijd heel veel aanbiedingen waardoor je deze crème meestal voor maar €5.90 kan kopen!

Kortom een hele fijne dagcrème!

 

Liefs, Kathy


Geef een reactie